Hej Ronnebygården!
Snart bara en månad kvar till jul och vi vill passa på att bjuda in till glöggfest den söndagen 16/12 kl. 19.00. Platsen är bion och det bjuds på glögg, pepparkakor och lussekatter. Kl. 20.00 drar vi igång julfilmen ”Tomten är far till alla barnen” (http://www.imdb.com/title/tt0201265/). Anmäl er till glöggfesten på adressen fest[@]brfronnebygarden.se senast 12/12.

Samma dag som glöggfesten, dvs 16/12 kommer vi att utföra lägenhetsbesiktningar. Det sker kl. 16-18. Detta är obligatoriskt och är ni inte hemma vid detta tillfälle måste ni meddela oss på info[@]brfronnebygarden.se. Då kan vi boka annan tid. Men försök och planera in att vara hemma vid ovanstående tid. Besiktningen innefattar kontroll av: fönstertätning (se förra nyhetsbrevet angående detta), brandvarnare, element, kranar, etc.

Under hösten skedde invigning av biografen och det var ett mycket lyckat arrangemang och ett väldigt uppskattat initiativ. Snickeriet är under utveckling och efter gårdsdagen vi hade i höst så fick det en skjuts framåt. Tack till alla som tagit sig tid under året med gårdsdagar och engagemang. Ideér ang snickeriet kan lämnas till Erik Fornander (Falsterbogatan).

Trädgårdsgruppen och styrelsen kan meddela att vissa förändringar kommer att ske med gården. Det större trädet (mellan uteplatsen och soputrymmet) som skuggar det gamla syrénträdet kommer att tas bort. En del annan beskärning av träd kommer att genomföras. Det fina japanska körsbärsträdet (som blommar så fint) har tyvärr en skada som tar död på den. Prognosen är dålig och det har troligen bara 5-10 år kvar enligt en konsult. Vi hoppas kunna plantera ett nytt.

# Styrelsen