Styrelsen har fattat beslut om att höja avgiften för 2015 med tre procent. Senaste höjnigen var för tre år sedan och detta görs nu för att kunna finansiera framtida investeringar och utgifter för föreningen. Bland annat för den planerade fönsterrenoveringen och för installation av källarbrunnar med backventil. Mer info om dessa projektet kommer längre fram. Från och med avin för januari så kommer avgiften att vara höjd med tre procent.

Det gamla styrelserummet är på god väg att bli ett trevligt övernattningsrum för besökande gäster. Inom kort sätts arbetet igång med att få till en fin liten källarlya. Styrelsen ser fram emot att bjuda in till invigningsfest inom en snar framtid. Kostnaden per övernattning är inte spikad än utan den beror på hur mycket vi behöver investera i möbler, lampor, inredning och pynt. Har du något att skänka eller sälja? Vi söker i första hand två 80 cm breda sängar, typ IKEA. Kontakta gärna styrelsen om du har tips.

Bion är så gott som återställd efter översvämningen i höstas. Det firar vi med en nypremiär med i samband med glöggmingel.

Snart är det jul igen! Ronnebygården bjuder in till glöggmingel och nyinviger samtidigt vår fina biograf. Det bjuds på glögg och adventsfika nere i bion söndag den 14 december kl 19.

Portkoderna kommer att bytas ut i vinter. Styrelsen kommer att meddela alla boende i god tid innan de nya siffrorna börjar gälla. Beträffande dörrar så var observanta på att de kanske kärvar nu i vintertid. Anmäl snarast problem till styrelsen så tar vi det vidare till vaktis.

För övrig information så har Erik Neppelberg klivit av ordförandeposten då han för närvarande har en tjänst i Stockholm. Ny ordförande är Louise Larsson som efterträds på sekreterarposten av Anni Johansson.

info[ a ]brfronnebygarden.se

En god jul och ett gott nytt 2015

Önskar Styrelsen