Det är dags att byta portkod till dörrarna i fastigheten. Koden kommer att anslås på insidan av dörren till bion.

Inom kort kommer det att ske en uppmärkning av cyklar som misstänks vara oanvända Just nu är det många cyklar som står parkerade på gården och i cykelgaraget. Vi misstänker att vissa lämnats åt sitt öde. Har du en cykel som du använder och vill ha den kvar, se då till att plocka bort eventuell märkning. Märkta cyklar kommer att ställas i källaren under Falsterbogatans trapphus vid gårdsdagen i april.

Nu är vår trevliga bio återställd efter höstens översvämning och redo att bokas för filmkvällar! Bion är tillgänglig och gratis för alla boende att använda. Dock måste man själv ta med sig dator eller dvd-spelare för att koppla in i systemet. Det finns i dagsläget en hdmi-sladd som funkar för de flesta nya datorer. Sladdar ska inte lämna bion. Det är lite frustrerande att komma dit och inte kunna titta. Bokar och använder du bion, se då till att du lämnar den i fint skick och var rädd om den nya fina röda mattan. Bion bokas via tjänsten boka.se. Info finns på vår Facebook-sida och anslås även i bion.

Avslutningsvis vill vi påminna alla boende om att hantera sitt matfett på rätt sätt. Sköljer man ner matfett i avloppet så stelnar det så småningom och sätter sig på insidan av rören. I värsta fall kan det bli helt stopp och då söker vattnet nya vägar att ta sig fram med risk för skador i din eller grannens lägenhet. Tänk därför på att toka ur stekpannor med hushållspapper som sedan kan slängas i den bruna matavfallspåsen. Större mängder matfett bör hällas över i en behållare (till exempel en tom mjölkkartong) som sedan kan kastas i restavfallspåsen.