Bio:

Biografen är fri att nyttja för alla i föreningen och fungerar genom att man kopplar in sin dator via hdmi/mac dvi- adapter. Se till att lämna lokalen så som du själv skulle vilja möta den. Städa efter dig! Låna gärna en bok eller film från husbiblioteket och ställ gärna ner mer.

Så här bokar du som är medlem i Brf Ronnebygården vår bio:

–> Gå in på bokningsidan, logga in med din egen Google eller Facebook, och gör en bokning. Boka senast 48 timmar innan du behöver använda rummet.

Gästrum:

Så här bokar du som är medlem i Brf Ronnebygården vårt gästrum:

–> Gå in på bokningssidan, logga in med din egen Google eller Facebook, och gör en bokning för en eller flera nätter. Boka senast 48 timmar innan du behöver använda rummet.

När du gör din bokning skickas ett mejl till oss i styrelsen. Obs! Du behöver även själv i god tid hör av dig till nyckelansvarig (Daniel Nilsson) för att se till att du får tillgång till nyckel. På så sätt kan vi lämna nyckeln till rummet i din brevlåda senast under den dag du bokat.

Lämna tillbaka nyckeln i Daniels brevlåda, alternativt i styrelsens brevlåda på första våningen i D-trappan. Bifogat i fodralet lägger du också jämna pengar som betalning för bokningen.

Kostnaden för bokningen är 50 kr/natt. Rummet kan bokas max 1 vecka i sträck.

Ta med egna sängkläder (örngott, påslakan och lakan) och se till att lämna rummet i städat och fint skick. Det finns två enkelsängar samt kuddar, täcke och en sopskyffel på plats. Om du lämnar rummet ostädat kan din rätt att använda det förverkas. Meddela styrelsen om något skulle gå sönder eller om du kommer på något sätt som rummet kan förbättras på.

Då det inte finns en toalett i direkt anslutning till rummet får gästerna gärna låna toaletten i bion. Tips: dubbelkolla gärna att toaletten är städad inför dina gästers ankomst. Trevligare så! 🙂

Vid frågor kontakta i första hand Daniel Nilsson, ledamot i styrelsen. Du kan nå honom via styrelsens e-postadress, Facebook eller sms.

/Styrelsen (uppdaterat 2020-06-03)