Så här bokar du som är medlem i Brf Ronnebygården vårt övernattningsrum:

–> Gå in på https://boka.se/calendar/2dip6ank, logga in med din egen Google eller Facebook, och gör en bokning för en eller flera nätter. Boka senast 48 timmar innan du behöver använda rummet.

När du gör din bokning skickas ett mejl till oss i styrelsen. Obs! Vi vill att du själv även hör av dig till nyckelansvarig (Sara) för att se till att du får tillgång till nyckel. På så sätt kan vi lämna nyckel till rummet i din brevlåda senast under den dag du bokat.

  • Styrelsens e-postadress: info@brfronnebygarden.se
  • Sara (nyckelansvarig): Telefon 0709-34 13 30. Obs nytt telefonnummer! (augusti 2019)

Notera att du även behöver låna ut en lägenhetsnyckel och källarnyckel till den som ska sova i övernattningsrummet så att den kan ta sig in och ut ordentligt.

Lämna tillbaka nyckeln i ett kuvert i styrelsens brevlåda på första våningen i D-trappan. Bifogat i kuvertet lägger du också jämna pengar som betalning för bokningen.

Kostnaden för bokningen är 50 kr/natt. Rummet kan bokas max 1 vecka i sträck.

Ta med egna sängkläder (örngott, påslakan och lakan) och se till att lämna rummet i städat och fint skick. Det finns två enkelsängar samt kuddar, täcke och en sopskyffel på plats. Om du lämnar rummet ostädat kan din rätt att använda det förverkas. Meddela styrelsen om något skulle gå sönder eller om du kommer på något sätt som rummet kan förbättras på.

Du hittar övernattningsrummet direkt in till höger i källaren, om du går ner via trappan närmast D-ingången från gården. Du kan också använda källardörren från C-trappan. Då är det andra dörren till vänster nere i källaren.

Då det inte finns en toalett i direkt anslutning till rummet får gästerna gärna låna toaletten i bion. Tips: dubbelkolla gärna att toaletten är städad inför dina gästers ankomst. Trevligare så! 🙂

Vid frågor kontakta i första hand Sara Kapusta, ledamot i styrelsen. Du kan nå henne via styrelsens e-postadress, Facebook messenger eller per telefon (helst sms).

För aktuell information se alltid den här sidan om övernattningsrummet på föreningens hemsida. Information finns också på dörren till
övernattningsrummet (just nu något daterad info – aktuell info finns på hemsidan samt på FB) samt under “Filer” i föreningens Facebook-grupp.

/Styrelsen (uppdaterat 2019-01-14)