Invigning av nytt gästrum 4/9 kl 18
Föreningens lilla övernattningsrum är nu i princip klart. Det är delar av det gamla styrelserummet som har fått sig en uppfräschning. Där finns nu två nya enkelsängar. Rummet får hyras av föreningens medlemmar för 50 kr/dygn. Bokning sker via webben: boka.se/RonnebyOvernattning. Mer info kommer separat inom kort. Rummet invigs med mingel och efterföljande grillning fredagen den 4 september klockan 18 och framåt. Föreningen bjuder på korv (vegetarisk och kött) samt ett glas med något gott i. Välkommen!

Bioklubben gör comeback
I höst fyller vår biograf tre år! Första hösten med bion (2012) hade vi ett trevligt löpande söndagsschema med filmer. Nu gör vi ett försök att starta upp det igen, om intresse finns. Om du vill visa en film, kontakta Stefan Wulff på info@brfronnebygarden.se eller via Facebook-gruppen. Du förbinder dig att kunna visa upp filmen i god kvalitet med egen dator eller dylikt. Stefan tar sedan fram ett schema inför hösten om tillräckligt många är intresserade.

Gårdsdag 25/10 kl 10
Alla är välkomna på en gemensam städ- och fixdag för gård och hus på söndagen den 25 oktober klockan 10. All hjälp tas tacksamt emot, oavsett om du kan vara med en timme eller hela dagen. Som vanligt blir det fika och gemensam lunch.

Fönsterinventering pågår inför fönsterrenovering
Styrelsen kommer i höst att tillsammans med en konsult göra en inventering av skicket på fastighetens fönster. Därefter hoppas vi att en renovering ska kunna ske under 2016.

Visst har vi fina pelargonier i fönstren?
Eller? Pelargonierna som står i varje trappuppgångs fönster är inköpta av föreningen. Varje trappuppgång har en ansvarig för vattning och skötsel av dem, men då det skiljer sig väldigt mycket mellan trappuppgångarna hur blommorna mår, så hoppas vi att du vill hjälpa till att vattna. Det finns vattenkannor i varje trapp – bara att vattna lite då och då när du går förbi. Tusen tack på förhand!

Vill du vara med i trädgårdsgruppen?
Är du intresserad av att odla eller pyssla om vår fina trädgård lite extra? Kom då gärna på trädgårdsgruppens planering söndag den 6 september klockan 11. Vi ses på gården vid fint väder och i bion vid dåligt väder.

Om du inte redan är med i föreningens grupp på Facebook – gå gärna med! Där dryftas högt och lågt hela tiden. Sök på Brf Ronnebygården eller gå direkt: bit.ly/ronnebygarden Trädgårdsgruppen finns också på Facebook, se bit.ly/tradgardsgruppen.

Hälsningar från styrelsen